jedilnik

Odjava šolske malice in kosila: 277 01 27 (Jana Podjed), e-pošta prehrana@os-naklo.si ali preko eAsistenta.
Posamezni obrok je pravočasno odjavljen, če se ga odjavi do 8.00 istega dne.

 

KOSILA V MAJU

 

 

5. 5. PONEDELJEK ŠPAGETI BOLONEZ, ZELENA SOLATA Z RUKOLO
6. 5. TOREK KMEČKO ZELJE, HRENOVKA, BIO POLBEL KRUH, JAGODE
7. 5. SREDA PLESKAVICA, DŽUVEČ RIŽ, STROČJI FIŽOL
8. 5. ČETRTEK PIŠČANEC V VRTNARSKI OMAKI, KUSKUS, MLADO ZELJE V SOLATI
9. 5. PETEK ZELENJAVNA JUHA, FILE BRANCINA PO DUNAJSKO, KROMPIRJEVA SOLATA Z JAJCEM

 

 

12. 5. PONEDELJEK RIŽOTA S PURANJIM MESOM IN ZELENJAVO, ZELENA SOLATA, ANANAS
13. 5. TOREK KROMPIRJEV GOLAŽ, SIROV BUREK, SMOOTHIE
14. 5. SREDA MESNA LAZANJA, MLADO ZELJE V SOLATI
15. 5. ČETRTEK PEČENE PIŠČANČJE KRAČE, PIRE KROMPIR, BUČKE V OMAKI, JAGODE
16. 5. PETEK FIŽOLOVA ENOLONČNICA, CMOKI Z BOROVNIČEVIM NADEVOM, JABOLČNI KOMPOT

 

 

19. 5. PONEDELJEK ČUFTI V PARADIŽNIKOVI OMAKI, VLIVANCI, JAGODE
20. 5. TOREK PEČEN FILE POSTRVI, TLAČEN KROMPIR, POPEČENA ZELENJAVA, MLADO ZELJE V SOLATI
21. 5. SREDA PIŠČANČJI TRAKCI V SMETANOVI OMAKI, OCVRTKI, ZELENA SOLATA
22. 5. ČETRTEK JEŠPRENJ, BIO ČRN KRUH, PUDING Z GOZDNIMI SADEŽI
23. 5. PETEK LEČNA JUHA, GRATINIRANE PALAČINKE S SKUTO, KOMPOT IZ SUHEGA SADJA

 

 

26. 5. PONEDELJEK MAKARONOVO MESO, ZELENA SOLATA S KORENČKOM
27. 5. TOREK GOVEJA JUHA Z REZANCI, ŠTEFANI PEČENKA, PIRE KROMPIR, KREMNA ŠPINAČA, JAGODE
28. 5. SREDA PURAN PO DUNAJSKO, PRAŽEN KROMPIR, BEBI KORENJE, RDEČA PESA
29. 5. ČETRTEK TELEČJA OBARA, AJDOVI ŽGANCI, BOROVNIČEV MAFIN
30. 5. PETEK LOSOS V SMETANOVI OMAKI, ŠIROKI REZANCI, MLADO ZELJE V SOLATI

 

ŠOLSKA MALICA V MAJU

 

5. 5. PONEDELJEK SIROVA ŠTRUČKA, KAKAV, SUHE MARELICE
6. 5. TOREK SIROV BUREK, BIO TEKOČI JOGURT
7. 5. SREDA MLEČNI BIO PIRIN ZDROB, (šolska shema: SADJE)
8. 5. ČETRTEK RŽEN KRUH, PAŠTETA, REZINA PAPRIKE, ZELIŠČNI ČAJ Z LIMONO IN MEDOM
9. 5. PETEK BIO POLBEL KRUH, POLIČARJEVO MASLO, MED, JABOLKO

 

 

12. 5. PONEDELJEK POLNOZRNATA ŠTRUČKA, PIŠČANČJA SALAMA, KISLE KUMARICE, ZELIŠČNI ČAJ Z LIMONO
13. 5. TOREK MAKOVKA, POLIČARJEV SADNI JOGURT, JABOLČNI KRHLJI
14. 5. SREDA MLEČNA BIO PROSENA KAŠA, (šolska shema: SADJE)
15. 5. ČETRTEK POLNOZRNAT FRANCOSKI ROGLJIČ Z MARMELADO, JABOLKO, (šolska shema: MLEKO)
16. 5. PETEK OVSEN KRUH, SIR, REZINA PAPRIKE, 100% JABOLČNI SOK

 

 

19. 5. PONEDELJEK BIO PIRIN KRUH, POLIČARJEVO MASLO, BIO MALINOVA MARMELADA, BIO BANANA
20. 5. TOREK CORN FLAKES KOSMIČI, MLEKO, FRUTABELA
21. 5. SREDA ČRN KRUH, KUHAN PRŠUT, SIR, 100% POMARANČNI SOK, (šolska shema: ČEŠNJEV PARADIŽNIK)
22. 5. ČETRTEK KORUZNA ŠTRUČKA, BIO SADNI KEFIR, JAGODE
23. 5. PETEK BIO ČRN KRUH, RIBJI NAMAZ, REZINA PAPRIKE, MATIJOVČEV JABOLČNI SOK

 

 

26. 5. PONEDELJEK HOT DOG, CEDEVITA
27. 5. TOREK PIRINA ŠTRUČKA, MORTADELA, SIR, REZINA PAPRIKE, JABOLKO
28. 5. SREDA MLEČNI RIŽ, (šolska shema: SADJE)
29. 5. ČETRTEK ZRNATA BOMBETA S SIROM, HRUŠKA, (šolska shema: MLEKO)
30. 5. PETEK BUHTELJ S ČOKOLADO, MATIJOVČEV JABOLČNI SOK

 

POPOLDANSKA MALICA V MAJU

 

5. 5. PONEDELJEK BIO SADNI KEFIR, AJDOVA BOMBETA
6. 5. TOREK JABOLČNI ZAVITEK
7. 5. SREDA KORUZNI KRUH, SIR
8. 5. ČETRTEK BIO KORENJE, GRISINI
9. 5. PETEK SLADOLED

 

 

12. 5. PONEDELJEK OVSENI PIŠKOTI, JAGODNI NEKTAR
13. 5. TOREK MLEČNI ROGLJIČ, JAGODE
14. 5. SREDA BIO KORENJE, BIO MAKOVO PECIVO
15. 5. ČETRTEK AJDOV KRUH, BIO MASLO, SUHE SLIVE
16. 5. PETEK SLADOLED

 

 

19. 5. PONEDELJEK POLIČARJEVA SKUTA
20. 5. TOREK JAGODE, PLAZMA PIŠKOTI
21. 5. SREDA BIO KISLO MLEKO, TEMNA ŽEMLJA
22. 5. ČETRTEK PIRIN KRUH, ZELIŠČNI NAMAZ
23. 5. PETEK SLADOLED

 

 

26. 5. PONEDELJEK SADNI JOGURT, KORUZNA BOMBETKA
27. 5. TOREK POLIČARJEV PUDING
28. 5. SREDA BIO KORENJE, PREPEČENEC
29. 5. ČETRTEK RŽEN KRUH, MLEČNI TUNIN NAMAZ
30. 5. PETEK SLADOLED

 

Za jedilnik z alergeni klikni na povezavo:  Jedilnik z alergeni

 

Orodna vrstica za dostopnost