jedilnik
Odjava šolske malice in kosila: 277 01 27 (Jana Podjed), e-pošta prehrana@os-naklo.si ali preko eAsistenta.
Posamezni obrok je pravočasno odjavljen, če se ga odjavi do 8.00 istega dne.
KOSILA V MAJU
5. 5. | PONEDELJEK | ŠPAGETI BOLONEZ, ZELENA SOLATA Z RUKOLO |
6. 5. | TOREK | KMEČKO ZELJE, HRENOVKA, BIO POLBEL KRUH, JAGODE |
7. 5. | SREDA | PLESKAVICA, DŽUVEČ RIŽ, STROČJI FIŽOL |
8. 5. | ČETRTEK | PIŠČANEC V VRTNARSKI OMAKI, KUSKUS, MLADO ZELJE V SOLATI |
9. 5. | PETEK | ZELENJAVNA JUHA, FILE BRANCINA PO DUNAJSKO, KROMPIRJEVA SOLATA Z JAJCEM |
12. 5. | PONEDELJEK | RIŽOTA S PURANJIM MESOM IN ZELENJAVO, ZELENA SOLATA, ANANAS |
13. 5. | TOREK | KROMPIRJEV GOLAŽ, SIROV BUREK, SMOOTHIE |
14. 5. | SREDA | MESNA LAZANJA, MLADO ZELJE V SOLATI |
15. 5. | ČETRTEK | PEČENE PIŠČANČJE KRAČE, PIRE KROMPIR, BUČKE V OMAKI, JAGODE |
16. 5. | PETEK | FIŽOLOVA ENOLONČNICA, CMOKI Z BOROVNIČEVIM NADEVOM, JABOLČNI KOMPOT |
19. 5. | PONEDELJEK | ČUFTI V PARADIŽNIKOVI OMAKI, VLIVANCI, JAGODE |
20. 5. | TOREK | PEČEN FILE POSTRVI, TLAČEN KROMPIR, POPEČENA ZELENJAVA, MLADO ZELJE V SOLATI |
21. 5. | SREDA | PIŠČANČJI TRAKCI V SMETANOVI OMAKI, OCVRTKI, ZELENA SOLATA |
22. 5. | ČETRTEK | JEŠPRENJ, BIO ČRN KRUH, PUDING Z GOZDNIMI SADEŽI |
23. 5. | PETEK | LEČNA JUHA, GRATINIRANE PALAČINKE S SKUTO, KOMPOT IZ SUHEGA SADJA |
26. 5. | PONEDELJEK | MAKARONOVO MESO, ZELENA SOLATA S KORENČKOM |
27. 5. | TOREK | GOVEJA JUHA Z REZANCI, ŠTEFANI PEČENKA, PIRE KROMPIR, KREMNA ŠPINAČA, JAGODE |
28. 5. | SREDA | PURAN PO DUNAJSKO, PRAŽEN KROMPIR, BEBI KORENJE, RDEČA PESA |
29. 5. | ČETRTEK | TELEČJA OBARA, AJDOVI ŽGANCI, BOROVNIČEV MAFIN |
30. 5. | PETEK | LOSOS V SMETANOVI OMAKI, ŠIROKI REZANCI, MLADO ZELJE V SOLATI |
ŠOLSKA MALICA V MAJU
5. 5. | PONEDELJEK | SIROVA ŠTRUČKA, KAKAV, SUHE MARELICE |
6. 5. | TOREK | SIROV BUREK, BIO TEKOČI JOGURT |
7. 5. | SREDA | MLEČNI BIO PIRIN ZDROB, (šolska shema: SADJE) |
8. 5. | ČETRTEK | RŽEN KRUH, PAŠTETA, REZINA PAPRIKE, ZELIŠČNI ČAJ Z LIMONO IN MEDOM |
9. 5. | PETEK | BIO POLBEL KRUH, POLIČARJEVO MASLO, MED, JABOLKO |
12. 5. | PONEDELJEK | POLNOZRNATA ŠTRUČKA, PIŠČANČJA SALAMA, KISLE KUMARICE, ZELIŠČNI ČAJ Z LIMONO |
13. 5. | TOREK | MAKOVKA, POLIČARJEV SADNI JOGURT, JABOLČNI KRHLJI |
14. 5. | SREDA | MLEČNA BIO PROSENA KAŠA, (šolska shema: SADJE) |
15. 5. | ČETRTEK | POLNOZRNAT FRANCOSKI ROGLJIČ Z MARMELADO, JABOLKO, (šolska shema: MLEKO) |
16. 5. | PETEK | OVSEN KRUH, SIR, REZINA PAPRIKE, 100% JABOLČNI SOK |
19. 5. | PONEDELJEK | BIO PIRIN KRUH, POLIČARJEVO MASLO, BIO MALINOVA MARMELADA, BIO BANANA |
20. 5. | TOREK | CORN FLAKES KOSMIČI, MLEKO, FRUTABELA |
21. 5. | SREDA | ČRN KRUH, KUHAN PRŠUT, SIR, 100% POMARANČNI SOK, (šolska shema: ČEŠNJEV PARADIŽNIK) |
22. 5. | ČETRTEK | KORUZNA ŠTRUČKA, BIO SADNI KEFIR, JAGODE |
23. 5. | PETEK | BIO ČRN KRUH, RIBJI NAMAZ, REZINA PAPRIKE, MATIJOVČEV JABOLČNI SOK |
26. 5. | PONEDELJEK | HOT DOG, CEDEVITA |
27. 5. | TOREK | PIRINA ŠTRUČKA, MORTADELA, SIR, REZINA PAPRIKE, JABOLKO |
28. 5. | SREDA | MLEČNI RIŽ, (šolska shema: SADJE) |
29. 5. | ČETRTEK | ZRNATA BOMBETA S SIROM, HRUŠKA, (šolska shema: MLEKO) |
30. 5. | PETEK | BUHTELJ S ČOKOLADO, MATIJOVČEV JABOLČNI SOK |
POPOLDANSKA MALICA V MAJU
5. 5. | PONEDELJEK | BIO SADNI KEFIR, AJDOVA BOMBETA |
6. 5. | TOREK | JABOLČNI ZAVITEK |
7. 5. | SREDA | KORUZNI KRUH, SIR |
8. 5. | ČETRTEK | BIO KORENJE, GRISINI |
9. 5. | PETEK | SLADOLED |
12. 5. | PONEDELJEK | OVSENI PIŠKOTI, JAGODNI NEKTAR |
13. 5. | TOREK | MLEČNI ROGLJIČ, JAGODE |
14. 5. | SREDA | BIO KORENJE, BIO MAKOVO PECIVO |
15. 5. | ČETRTEK | AJDOV KRUH, BIO MASLO, SUHE SLIVE |
16. 5. | PETEK | SLADOLED |
19. 5. | PONEDELJEK | POLIČARJEVA SKUTA |
20. 5. | TOREK | JAGODE, PLAZMA PIŠKOTI |
21. 5. | SREDA | BIO KISLO MLEKO, TEMNA ŽEMLJA |
22. 5. | ČETRTEK | PIRIN KRUH, ZELIŠČNI NAMAZ |
23. 5. | PETEK | SLADOLED |
26. 5. | PONEDELJEK | SADNI JOGURT, KORUZNA BOMBETKA |
27. 5. | TOREK | POLIČARJEV PUDING |
28. 5. | SREDA | BIO KORENJE, PREPEČENEC |
29. 5. | ČETRTEK | RŽEN KRUH, MLEČNI TUNIN NAMAZ |
30. 5. | PETEK | SLADOLED |
Za jedilnik z alergeni klikni na povezavo: Jedilnik z alergeni