Vrtec poleti in nekaj informacij pred začetkom novega šolskega leta

l

12. julija, 2024

Spoštovani starši,

pred vami so pomembne informacije za poletne mesece in priprave na novo šolsko leto:

  1. Poletna organizacija vrtca: Otroci iz vrtca Jelka bodo med poletnimi meseci, od 8. julija do 23. avgusta 2024, obiskovali dežurni vrtec Mlinček v Naklem, saj je takrat prisotnih manj otrok.
  2. Portfolio: Otroci bodo poleti odnesli domov svoj portfolio (osebno mapo o njihovem razvoju in napredku). Čez poletje ga lahko skupaj z otrokom dopolnjujete. Prosimo, da ga septembra ponovno prinesete v vrtec.
  3. Organizacija za šolsko leto 2024/2025: Predvidenih je 16 oddelkov: 12 v vrtcu Mlinček v Naklem in 4 v vrtcu Jelka v Dupljah. Otroke sprejemamo v skladu z veljavnimi standardi in normativi, oddelke pa oblikujemo glede na starost (že vključenih otrok in novincev) ter posebnosti otrok.
  4. Možne spremembe ob začetku šolskega leta: Vrtec lahko organizacijsko preoblikuje oziroma spremeni sestavo oddelkov, vendar zagotavlja prosto mesto vašemu otroku v isti enoti. Razporeditev otroka v oddelek velja za celotno šolsko leto in se med šolskim letom ne spreminja.
  5. Obvestila za novo šolsko leto: V drugi polovici avgusta 2024 boste prejeli obvestilo o tem, v katerem oddelku bo vaš otrok in kdo bosta njegova strokovna delavca. Prosimo za razumevanje ob morebitnih spremembah.

Hvala za dobro sodelovanje v tem šolskem letu. Želimo vam prijetne poletne dni!

Lepo vas pozdravljamo,

kolektiv vrtca

Zadnja obvestila:

Dobrodošlica

Spoštovani starši! Veselimo se, da bomo vašega otroka septembra sprejeli v naš vrtec. Da bi mu...

Dostopnost